Jopa mobiilisovellusten kehitys mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia.
Kun mobiilisovellusten kehittäjät uppoutuvat tulevaisuuden taloudellisen ja teollisen behaviorismin maailmaan, he voivat kuvitella itsensä hieman kuin moderneina ennustajina, joilla on kristallipallo taskussaan. ”Ah, tuolla käyttäjä klikkaa ostoskärryä vuonna 2025!”, he saattavat huudahtaa innoissaan. Humoristisesti ajatellen, he saattavat jopa harkita uuden sovelluksen nimeämistä ”Orakeli 2.0” – kaiken kattavan ennustajan, joka kertoo käyttäjille, mitkä kengät ovat muodissa ensi vuonna ja millä kryptovaluutalla kannattaa maksaa.
Samaan aikaan kehitystiimi voi nauraa kahvikoneen äärellä pohtien, kuinka heidän luomuksensa saattaa olla osa suurempaa suunnitelmaa maailman pelastamiseksi – taloudellisesti ja ekologisesti. ”Kuka tietää, ehkäpä meidän sovellus on avain ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen!”, he vitsailevat. Positiivinen asenne ja ripaus huumoria voivat tehdä mobiilisovellusten kehityksestä paitsi tehokasta myös yllättävän viihdyttävää.