Oodi paskanjauhannalle

Historiallinen bingo elää ja hengittää netissä

Nettibingo on yksi suomalaisten suosikkipeleistä ja tarjonta tällä saralla on runsasta. Bingon maine menneinä aikoina on liittynyt eläkeläisiin bingohallissa, mutta nykyään tilanne on aivan toinen.

Netin hurjasta valikoimasta löytyy jos jonkinmoista vaihtoehtoa bingosta kiinnostuneille. Bingoa voi pelata rahasta, mutta se voi olla myös ilmainen nettipeli ihan vain viihteeksi. Nettibingo on myös sosiaalinen peli, sillä useimmilla sivustoilla pelin yhteyteen on lisätty chat, jossa pelaajat voivat keskustella toisilleen pelin aikana. Voittojakaan ei tarvitse lunastaa kahvipaketteina vaan tarjolla on riihikuivaa rahaa.

1500-luvulla alkunsa saanut bingo elää ja hengittää muuntautuen vuosisatojen mukana. Tiesitkö muuten, että pelin nimi oli alun perin ”beano”, joka tuli pelaajien korttien merkitsemiseen käyttämistä pavuista?